top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Werk dit wél?

A:  JA, het werkt als een bom. Niet omdat ik een supermens ben, maar omdat we de problemen concreet aanpakken en als team doorzetten totdat we een goed resultaat neerzetten.

Mijn model zet ik inmiddels al meer dan 20 jaar in om koppels op weg te helpen en ik ben heel trots om te kunnen zeggen dat meer dan 70% van de koppels die hun weg naar mijn praktijk hebben gevonden, er ook samen uit zijn gekomen.  

V: Waarom werkt dit wél?

A:  Omdat jullie inzicht krijgen in ‘waarom’ jullie niet oprecht gelukkig zijn in jullie relatie en als men weet exact waarom iets niet lukt, wordt het mogelijk om er ook iets aan te doen. We pakken jullie problemen aan door de nodige vaardigheden aan te leren. Vaardigheden zoals durven om de confrontatie aan te gaan in plaats van steeds uit de weg te gaan. Zo weet je partner exact wat jou irriteert en wat hij/zij kan doen om jou beter tegemoet te komen...

 

 

Ik focus niet alleen op je relationele behoeften, maar ook op jou als individu om zeker te zijn dat je geluk niet van je partner afhangt maar dat je daar zélf voor zorgt.

 

 

Lees gerust hier meer over mijn onderzoeksresultaten.

Lees gerust hier wat anderen vinden van mijn manier van werken.

V: Is het mogelijk om alleen aan mijn relatie te werken?

A: Ja absoluut! Ik focus vooral op jou als individu en wat je zelf kan doen om iets aan je situatie te verbeteren. Uiteraard werkt het nog beter wanneer je partner ook meewerkt, maar dit is zeker geen noodzaak.

V: Wat als we heel weinig tijd hebben voor coaching?

A: Voor koppels met weinig tijd heb ik een TURBO formule ontwikkeld om op een zéér korte tijd inzicht te krijgen in waar het schoentje wringt en wat er precies moet gebeuren om terug samen gelukkig te zijn. Natuurlijk gaat dit niet vanzelf en zal er tijd en energie moeten worden geïnvesteerd om terug samen gelukkig te zijn.  Maar dit zal absoluut de moeite waard zijn.  Voor deze TURBO optie is het de bedoeling om zelfstandig aan de slag te gaan met de nodige "know how" en uiteraard support van mij.

 

 

V: Is er hoop na een vertrouwensbreuk?

​A:  Terug vertrouwen krijgen nadat één van de partners vreemd is gegaan, is geen gemakkelijke opgave en vraagt veel inzet en geduld. Maar alles is mogelijk. Ik ga graag met jullie de uitdaging aan om te achterhalen waarom dit is kunnen gebeuren, om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurd. Met behulp van Stap 2 INZICHT in mijn aanbod, krijgen jullie perspectief en kunnen we gericht aan de slag om jullie vertrouwen te herstellen.

bottom of page